Why Nobody Cares About Relatii cupluri

BDSM: sfaturi pentru parteneri

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Respecta Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte de incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti si utilizati platforma pentru a gasi sfaturi si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu ar trebui evita intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice fel de mai departe. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni cunoscator. Nu va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai bine, atunci puteti cu siguranta experimentati cu cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant via casa. Instrumente precum bici si lanturile sunt numai pentru perechi, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai esential BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti pierdere si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in mod special in piele precum si. Desigur, este total aproximativ tu trebuie sa alege ce sa foloseste. Spre deosebire de normal lenjerie, BDSM furnizeaza oportunitatea de a abordati un nou rol si sa imbracati ca necesar. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex potrivire, net si specializate magazine furnizati o masiva optiune trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM evenimente, ti se da dat stil pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti pune un guler si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, redus cincizeci la suta fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte functie joaca acele joc dominanta precum si trimitere, fara risc este intr-adevar important. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista amenintarea de real disconfort, este intr-adevar crucial sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a opri orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in mod normal utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot de asemenea Verificați aici pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece subs poate fi in unele cazuri inchis.

Fara jena

BDSM este unica practica care are nevoie o masiva cantitate de conteaza pe companion. Acesta este metoda ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, astfel incat tu si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si apreciati sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare si, de asemenea, cel mai bun minute de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sugestii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe al saselea sens si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, metoda a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Util ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu bun. Cu We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria precum si aduceti companion orgasm on your own - in ciuda daca este in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu soapta tacuta rezonante, subtire stil precum si controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discernamant.